Magician


 
ΦόρουμΠόρταλΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΟμάδες ΜελώνΕγγραφήΣύνδεση

Magician

Magician - Όροι Εγγραφής


Οι διαχειριστές και οι συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο αυτής της Δ. Συζήτησης καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των διαχειριστών, των συντονιστών και του webmaster (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά.

Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε). Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε. Συμφωνείτε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης. Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισαγάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

Αυτό το σύστημα της Δ. Συζήτησης βασίζεται σε cookies τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία απολύτως πληροφορία από τα στοιχεία που θα εισαγάγετε παρακάτω, εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας στην Δ. συζήτηση. Η e-mail διεύθυνσή σας χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής σας και του κωδικού σας, καθώς και για την αποστολή νέου κωδικού σε περίπτωση που λησμονήσετε το τρέχοντα ενεργό κωδικό σας.

Με την εγγραφή σας δεσμεύεστε με τους ανωτέρω όρους.Επιπρόσθετοι κανόνες:

1. Για να γραφτείτε πρέπει να έχετε ως username ένα όνομα κι ένα επώνυμο (που φυσικά δεν θα είναι το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο). Απαγορεύεται να έχετε ονοματεπώνυμο από τα βιβλία «Χάρι Πότερ». Πρώτα πρέπει να γράφετε το όνομα και μετά το επώνυμο. Εάν ενδιάμεσα θέλετε να προσθέσετε και κάποιον τίτλο Ευγενίας όπως Βαν, Φον, Λόρδος κλπ μπορείτε να το κάνετε στο προφίλ σας στο πεδίο «Ολόκληρο όνομα».
2. Μόλις εγγραφείτε παίρνετε 85 γαλέρες, 170 δρεπάνια και 2.465 μαστίγια (δηλαδή συνολικά 100 γαλέρες).

3. Με τις γαλέρες μπορείτε να αγοράσετε αντικείμενα τα οποία θα ανεβάσουν τα status σας στις μονομαχίες (Επιθετική Δύναμη, Αμυντική Δύναμη, Μαύρη Μαγεία).

4. Όλα στο προφίλ σας πρέπει να είναι συμπληρωμένα με βάση τον φανταστικό χαρακτήρα που υποδύεστε κι όχι με τον αληθινό σας εαυτό. Ακόμη και στα πμ που στέλνετε ή στο chatbox πρέπει να γράφετε ως φανταστικός χαρακτήρας. Αν θέλετε να μιλήσετε ως ο εαυτός σας μπορείτε το κάνετε στο φόρουμ υποστήριξης ή στην ενότητα "εκτός RPG" σε αυτό το φόρουμ.

5. Μπορείτε να δημιουργήσετε από έναν έως τέσσερις φανταστικούς χαρακτήρες. Ωστόσο καλό θα ήταν αρχικά να δημιουργήσετε μόνο έναν μέχρι να καταλάβετε πώς ακριβώς λειτουργεί το φόρουμ κι ύστερα εάν το θέλετε οπωσδήποτε, δημιουργήστε κι άλλον. Οι χαρακτήρες πρέπει, όμως, να μην είναι ίδιοι. Δηλαδή δεν μπορείτε να δημιουργήσετε δύο μαθητές ή δύο καθηγητές, πρέπει να έχουν διαφορετικούς ρόλους. Αν δημιουργήσετε πάνω από έναν χαρακτήρα πρέπει να μου στείλετε πμ από αυτόν τον λογαριασμό και να με ενημερώσετε ποιον άλλον έχετε στην κατοχή σας. Αν δεν το κάνετε και ανακαλύψω μόνη μου ότι έχετε πάνω από έναν χαρακτήρες, τότε θα διαγράψω όλους τους λογαριασμούς σας.

6. Απαγορεύεται η δημοσίευση πορνογραφικού υλικού.

7. Απαγορεύεται η ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι σε άλλα μέλη.

8. Επιτρέπονται τα greeklish αν και είναι προτειμότερο να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες. Αυτό θα κάνει τα μηνύματά σας πιο ευανάγνωστα.

9. Επιτρέπεται να χρησημοποιείτε προσβολές (ειρωνίες και βρισιές) των μάγων. Σε καμμία περίπτωση δεν μπορείτε να βρίσετε όπως στον πραγματικό κόσμο (δεν μπορείτε να τον κατηγορήσετε για την ορθογραφία του, την ευφυΐα του, την εθνικότητά του, το γένος του). Μπορείτε, όμως, να χρησημοποιήσετε βρισιές όπως "Λασποαίματος" ή να κατηγορήσετε κάποιον για τον κοιτώνα στον οποίο ανήκει.